2023. január 26.

Diákhitel kisokos

Biztos pénzügyi hátteret szeretnél a tanulmányaidhoz, hogy nyugodtan koncentrálhass az előadásokon és teljes figyelmedet a vizsgákra való felkészülésnek szentelhesd? Ha igen, akkor számodra tökéletes választás a Diákhitel! Cikkünkben meg is mutatjuk, miért!

Diákhitel1, a szabad felhasználású diákhitel

A Diákhitel1 hitelkonstrukciónk tökéletes a diákok mindennapi kiadásainak fedezésére, hiszen arra költöd, amire csak szeretnéd: az egyetem finanszírozására, a tanuláshoz szükséges könyvekre és jegyzetekre, technikai eszközökre, lakhatásra – egy olcsó albérlet díját akár önmagában is kiválthatja –, étkezésre, de akár szórakozásra, kikapcsolódásra is.

Ezenkívül, ez a kedvező hitel nemcsak abban rugalmas, hogy bármire költheted, de szinte teljesen magadra is szabhatod: a Diákhitel1-et tanulmányaid során bármikor igényelheted, a félévente maximum 750.000 Ft-os hitelösszeget igény szerint egy összegben vagy havi bontásban is kérheted, és ezt az összeget félévenként módosíthatod is a jelenlegi pénzügyi helyzetedhez igazodva.

A Diákhitel1 az egyik legolcsóbb hitel, hiszen a kamat mindössze 4,99%, rejtett költségek nélkül! A törlesztéssel is ráérsz a tanulmányaid befejezése után, ráadásul a törlesztőrészlet a jövedelmedhez igazodik. Ennek ellenére, ha mégis szeretnél előtörleszteni vagy végtörleszteni, ezeket mindenféle extra költség nélkül megteheted.

Diákhitel2, ingyen hitel a felsőoktatási tanulmányok finanszírozására

A Diákhitel2 kizárólagos célja az önköltséges képzések tandíjának finanszírozása, amely összeget mi az oktatási intézménynek utalunk, így a hiteligénylés után neked már nincs is több teendőd. Ráadásul a Diákhitel2 egy teljesen kamatmentes hitel, hallgatói jogviszonyod megszűnése után – vagy akár már tanulmányaid közben – annyit fizetsz vissza, amennyit felvettél.

Képzési Hitel szakképzéshez és felnőttképzéshez

Szakképzésben és felnőttképzésben (sokan még OKJ-ként keresik a szakképesítést, de ez már nem helyes) résztvevőknek is biztosítunk megoldást, számukra a legjobb hitel a Képzési Hitel! Ez a hitel a Diákhitel2-höz hasonlóan kizárólag tandíj finanszírozására való, szakképzésnél a hitelösszeg felső határa a képzési díj összege, felnőttképzésnél pedig 500.000 Ft, minimum 3 hónapig tartó képzések esetében.

Ha a fentiek meggyőztek, és szeretnél Diákhitelt igényelni, akkor ezt ügyfélkapus regisztrációval az otthonod kényelméből, online is megteheted, ahogyan az egyéb ügyintézést is. Ráadásul a Diákhitel esetében nincs hitelbírálat, kezes és fedezet; elég, ha aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel! Ugye mennyire egyszerű? 🙂