2019. október 29.

Elstartolt a második Nagy Diák Pénzügyes Teszt

Úgy érzed, tájékozott vagy az alapvető pénzügyi és gazdasági kérdésekben? Esetleg szeretnéd megtudni, hogyan fektesd be okosan a pénzed, vagy melyek a leghasznosabb takarékossági tippek? Akkor töltsd ki a Nagy Diák Pénzügyes Teszt kérdéssorát, amellyel akár okostelefont is nyerhetsz!
 

Már elindult a második Nagy Diák Pénzügyes Teszt első, online fordulója, amely a www.nagypenzugyesteszt.hu oldalon érhető el. Itt 2020. február 16-ig bárki tesztelheti a tudását, a kapcsolódó nyereményjátékban azonban a 14-20 éves korosztályba tartozó fiatalok vehetnek részt. A legjobb eredményt elérők pedig tovább juthatnak a második körbe, ahol már legtöbb helyes választ adó 12 fő mérkőzhet meg a döntőben értékes nyereményekért. Természetesen a játékban résztvevők közül minden nyertes számít majd, hiszen a megszerzett ismeretekkel magabiztosabban lehet mozogni a pénz világában, ami segít a jó döntések meghozatalában, valamint a tudatos pénzügyi tervezésben.

A kezdeményezés népszerűségét mutatja, hogy az előző Nagy Diák Pénzügyes Tesztet 11 500 fiatal töltötte ki. A DUE Médiahálózat és támogatói által életre hívott játékot a Diákhitel Központ, a Pénzügyminisztérium, a Magyar Biztosítók Szövetsége és a Pénziránytű Alapítvány támogatja.