2023. szeptember 19.

Kezdd profin a félévet!

Az új tanév nem csak kihívásokat, de új pénzügyi terheket is hozhat magával. Az albérlet vagy kollégium kiválasztása, a tandíj finanszírozás, a tanév eleji bevásárlás, valamint a váratlan kiadások mind olyan helyzetek, amelyekre érdemes odafigyelni és előre tervezni.

Olcsó albérlet? – Így készülj fel az egyedül lakásra!

Az albérlet vagy kollégium kiválasztása az egyik legfontosabb lépés a félév elkezdése előtt. Gondold végig, milyen berendezésekre lesz szükséged az új környezetben. A bútorok, háztartási eszközök, tisztítószerek mind pénzbe kerülnek, ezért ne felejtsd el ezeket a költségeket is beleszámolni a tervezésedbe! Az ilyen kiadások mellett fontos figyelembe venni azokat a pénzügyi forrásokat, amelyekkel rendelkezel. Az egyetem finanszírozása vagy a nem várt költségek gyakran a legnagyobb kihívások a tanulóknak. Ha nincs elég megtakarításod, és a munka tanulás mellett sem biztosít elegendő bevételt, érdemes átgondolnod a diákhitel által nyújtotta lehetőségeket.

Egyetem finanszírozása? Ötletek tandíjra? Ne aggódj, elég a tanulmányaidra koncentrálni, a többit a Diákhitel megoldja! Mutatjuk, hogyan:

  • A Diákhitel1 szabadfelhasználású hitelkonstrukció arra az esetre, ha szükséged van kiegészítő anyagi támogatásra. Mivel a kamat minden költséget tartalmaz, így nincsenek plusz kiadások, melyek a kölcsönt érintik. A visszafizetés miatt sem kell aggódnod, hiszen elég azt a tanulmányaid befejezése után elkezdened.
  • A Diákhitel2 a tandíj finanszírozására szolgál, teljesen kamatmentes, úgymond ingyen hitel, mivel valóban csak annyit kell visszafizetned amennyit igényeltél.

Hogy mi szól még a diákhitel mellett?

  • Kényelmesen, otthonról is igényelheted, elég, ha rendelkezel ügyfélkapuval.
  • Minden banki ügyedet tudod online is intézni.
  • Törlesztened elég akkor, amikor a tanulmányaidat befejezted.
  • Lehetőséged van előtörlesztésre, díjmentesen.
  • Ha úgy döntesz, hogy egyben kifizeted a teljes tartozásod, bármikor megteheted, szintén díjmentesen!
  • A családtámogatási kedvezmények pedig hatalmas segítséget nyújtanak a törlesztésben!

A megfelelő pénzügyi tervezéssel és tudatossággal az új tanév új lehetőségeket hozhat számodra, ebben segít a Diákhitel!

Látogass el weboldalunkra és tudj meg többet!