2023. augusztus 29.

Miért jó a Diákhitel Számla?

2023 júliusától elérhető egy új számlavezetési szolgáltatás, a Diákhitel Számla, amely minden eddiginél kedvezményesebb! A Diákhitel Számla esetében a számlához kapcsolódó alapszolgáltatások – számlavezetési díj, telebank, mobilbank, netbank, bankkártya éves díja, folyószámla megszüntetése – mind ingyenesek. A Diákhitel Számla csak azok számára igényelhető, akik rendelkeznek diákhitellel, és további szuper előnyökkel is jár, amelyeket cikkünkből megtudhatsz!  

A Diákhitel Számla jó lehetőséget kínál a pénzügyi önállóság fejlesztésére és a felelős pénzkezelés tanulására, amelyek hasznos képességek lesznek számodra a jövőben. A Diákhitel Számla számlavezetése mind a 4 banknál ingyenes, nem kell a magas költségek miatt aggódnod, így több pénzed maradhat saját céljaidra. A tranzakciók díja is kedvezményes, valamint könnyen hozzáférhetsz az online banki szolgáltatásokhoz, ami egyszerűbbé teszi a pénzügyeid intézését. Előny, hogy nem kell készpénzt használnod, ami pedig kényelmes és biztonságos megoldás.

Mi kell ahhoz, hogy Diákhitel Számlád lehessen?

Diákhitellel kell rendelkezned, de szerencsére ez a legjobb hitel, amivel élhetsz, hiszen amellett, hogy rengeteg kedvezménnyel jár, segít megvalósítani az álmaid, valamint leveszi az anyagi terhet a válladról.

  • A Diákhitel1 olyan kedvező hitel, amely szabadfelhasználású, az így igényelt összegből pedig szabadon gazdálkodhatsz és finanszírozhatod a mindennapjaid. Legyen szó a tanulmányaidhoz szükséges eszközökről, lakhatásról vagy nem várt kiadásokról. A Diákhitel1 segít megoldani a felmerülő problémákat. 
  • A Diákhitel2 pedig a felsőoktatás finanszírozása esetén remek választás, mert gondoskodik arról, hogy a tandíj fizetése ne okozzon számodra pénzügyi nehézséget. Hatalmas előnye, hogy az igénylés után nincs teendőd vele, mivel az összeg az oktatási intézményed számlájára érkezik. Ez a hitelkonstrukció így, mint egy ingyen hitel funkcionál, hiszen kamatmentes! Nincsenek plusz költségek, csak annyit kell visszafizetned, amennyit igényeltél!

A diákhitel a tanulmányaid alatt bármikor igényelhető, a törlesztéssel pedig ráérsz a hallgatói jogviszonyod megszűnése után foglalkozni. Nincs szükség hitelbírálatra, elég, ha hallgatói jogviszonnyal rendelkezel. Rugalmasan módosítható, rejtett költségektől mentes és lehetőséged van teljes online ügyintézésre!  Nem beszélve a családtámogatási kedvezményről, amely további engedményeket biztosít.

Reméljük a fentebb olvasott diákhitel kisokosból mindent megtudtál, amennyiben kérdésed merül fel, látogass el weboldalunkra: