ONLINE TARTALMAK
FELSŐOKTATÁSI TANULMÁNYOK FINANSZÍROZÁSA

A vírushelyzet 2021-ben a Diákhitel Központ számára is kihívást jelent a kapcsolattartásban, de célunk, hogy ebben az évben is eljussanak a továbbtanulással kapcsolatos döntéshez szükséges és hasznos pénzügyi jellegű információk a fiatalokhoz.

A középiskolások részére készített célzott aloldalunk

Kifejezetten a továbbtanulást tervező diákok részére készítettük aloldalunkat, amely célja, felhívni a figyelmet arra, hogy a tanulmányokkal kapcsolatos pénzügyi kérdéseket is szükséges megtervezni.

Tovább

Szülőknek szóló tájékoztató aloldalunk

Ezzel az aloldalunkkal a továbbtanuló diákok szüleit szeretnénk tájékoztatni a Diákhitel Központ tevékenységéről és a Diákhitel termékek főbb jellemzőiről.

Tovább

PÉNZÜGYI TÁJOLÓ alkalmazás >>

Az alkalmazás a felsőoktatási tanulmányok várható költségeinek kiszámításához ad jó támpontot. A Tájoló folyamatosan frissülő, hiteles forrásokból származó háttéradatok alapján, a választott vagy kiszemelt intézményeknek, képzéseknek és a képzés földrajzi elhelyezkedésének megfelelően mutatja be jó közelítéssel a képzéssel kapcsolatos várható kiadásokat.

Tovább

Az alkalmazás elérhető a felvi.hu felületen is.

Prezentáció >>

Prezentációnkban a továbbtanulásról, mint a legkiválóbb befektetésről igyekszünk teljes képet nyújtani a finanszírozás tükrén keresztül. Egyaránt szó esik benne a várható hozamról, a kalkulált kiadásokról, a forráslehetőségekről, valamint a Diákhitellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

Tovább

Kisfilm >>

Ezzel a kisfilmünkkel egyfelől szeretnénk felhívni a figyelmet a továbbtanulás anyagi vonatkozásainak fontosságára, másfelől igyekeztünk egy helyre gyűjteni azokat az információkat, amelyek segítséget nyújthatnak a tervezésben.

További kisfilmjeink Youtube csatornánkon érhetők el.

 

PDF kiadványaink >>

Letölthető tájékoztatóinkból megismerhetők a Diákhitel1 és a Diákhitel2 legfontosabb termékjellemzői.

Amennyiben az Ön intézménye igényt tart egy online élő részvétel mellett zajló tájékoztatóra, kérjük, itt jelezze kollégáinknak.

A program természetesen térítésmentes, semmilyen anyagi vonzata nincs az Önök számára!