DIÁKHITEL INFORMÁCIÓK

Online tartalmak a felsőoktatási tanulmányok finanszírozása kapcsán

A továbbtanulás finanszírozásával kapcsolatos interaktív óráink nagyon népszerűek, rengeteg helyre kapunk meghívást. Természetesen igyekszünk is mindenhol megjelenni, de kapacitásaink sajnos végesek. Ezért létrehoztuk ezt az oldalt, hogy a hasznos és szükséges pénzügyi információk mindenképpen eljussanak a fiatalokhoz.

A középiskolások részére készített célzott aloldalunk

Kifejezetten a továbbtanulást tervező diákok részére készítettük aloldalunkat, amely célja, felhívni a figyelmet arra, hogy a tanulmányokkal kapcsolatos pénzügyi kérdéseket is szükséges megtervezni.

Szülőknek szóló tájékoztató aloldalunk

Ezzel az aloldalunkkal a továbbtanuló diákok szüleit szeretnénk tájékoztatni a Diákhitel Központ tevékenységéről és a Diákhitel termékek főbb jellemzőiről.

PÉNZÜGYI TÁJOLÓ alkalmazás

Pénzügyi Tájoló Alkalmazás

Az alkalmazás a felsőoktatási tanulmányok várható költségeinek kiszámításához ad jó támpontot. A Tájoló folyamatosan frissülő, hiteles forrásokból származó háttéradatok alapján, a választott vagy kiszemelt intézményeknek, képzéseknek és a képzés földrajzi elhelyezkedésének megfelelően mutatja be jó közelítéssel a képzéssel kapcsolatos várható kiadásokat.

Prezentáció

Prezentáció

Prezentációnkban a továbbtanulásról, mint a legkiválóbb befektetésről igyekszünk teljes képet nyújtani a finanszírozás tükrén keresztül. Egyaránt szó esik benne a várható hozamról, a kalkulált kiadásokról, a forráslehetőségekről, valamint a Diákhitellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

Kisfilm

Ezzel a kisfilmünkkel egyfelől szeretnénk felhívni a figyelmet a továbbtanulás anyagi vonatkozásainak fontosságára, másfelől igyekeztünk egy helyre gyűjteni azokat az információkat, amelyek segítséget nyújthatnak a tervezésben.

PDF Kiadványunk

Letölthető tájékoztatóinkból megismerhetők a Diákhitel1 és a Diákhitel2 legfontosabb termékjellemzői.

Írjon nekünk!

Kérjük, amennyiben szívesen fogadnák pénzügyi tudatosságot fejlesztő, interaktív óránkat, az alábbi adatok megadásával itt jelezzék szándékukat.

A program természetesen térítésmentes, semmilyen anyagi vonzattal nem jár az Önök számára!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.